Blogger

dimecres, 19 de març del 2014

LA TROBADA "PREN EL POLS A LA VIDA I ACTUA" FOU UN ÈXIT

450 JOVES PARTICIPEN EN LA TROBADA “PREN EL POLS A LA VIDA I ACTUA”

Organitzada per la Delegació d’Ensenyament (Comissió de Centres d’Església), la Delegació de Missions, la Delegació de Pastoral Vocacional i la Delegació de Pastoral de Joventut.

El passat dijous dia 13 de març, uns 450 joves d’11 col·legis concertats participaren d’una trobada d’alumnes de secundària a la Porciúncula, organitzada per la Delegació d’Ensenyament (Comissió de Centres d’Església), la Delegació de Missions, la Delegació de Pastoral Vocacional i la Delegació de Pastoral de Joventut. El lema de la trobada fou el mateix que té la Delegació d’Ensenyament aquest curs: “Pren el pols a la vida i actua”.

A la primera part de la trobada, els joves pogueren sentir les experiències i testimonis de vuit maneres distintes de ser cristià avui en dia. La segona part de la trobada fou un concert del capellà i cantautor Toño Casado, que va donar uns missatges molt directes perquè els joves reflexionin sobre la seva vida i el seu futur. Així, la trobada serví perquè els joves prenguin el pols a la seva vida i descobreixin millor què els fa bategar.

(Agència Balèria)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada